The Grid Core Roller

Artikelnummer
14642

De GRID CORE foam roller is compact, lichtgewicht en uiterst effectief. Het oppervlak heeft een rastersysteem van verschillende breedtes en dichtheden in tegenstelling tot de traditionele, ‘gladde’ foam rollers.

€ 34,90 € 28,84
Snel leverbaar binnen 2-3 werkdagen

  De GRID CORE foam roller is compact, lichtgewicht en uiterst effectief voor de toepassing van Self Myofascial Release (SMR). Het oppervlak heeft een rastersysteem van verschillende breedtes en dichtheden in tegenstelling tot de traditionele, ‘gladde’ foam rollers. 

  De verschillende dichtheden van de GRID imiteren het gevoel van de hand, namelijk: handpalm, de vingers en de vingertoppen. De stroken die over de GRID lopen optimaliseren de bloedsomloop voor maximaal resultaat. Hierdoor is de Grid geschikt voor herstel van spieren en het verbeteren van de mobiliteit en flexibiliteit. Hoe intensief de massage wordt, bepaal je zelf door de GRID van positie te veranderen.

  De CORE Roller is in tegenstelling tot de GRID niet hol. Deze foam roller is gemaakt van EVA foam en iets zachter dan de GRID dus ideaal voor de beginnende sporter.
  Ø 14 cm en lengte 46 cm.

  Meer informatie
  MerkTrigger Point Therapy
  Prijs€ 34,90
  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:The Grid Core Roller
  Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Life Fitness Optima Series Multi Press224
 • Underwrap1
 • hoofdkussen13
 • Multi Press18