Life Fitness Optima Series Row

Artikelnummer
10125

OPTIMA SERIES SEATED ROW

De Optima Series Seated Row heeft zelfstellende handgrepen met zowel verticale als horizontale handgrepen om gebruikers met verschillende armlengtes van dienst te zijn. Het slanke ontwerp werkt uitnodigend op sporters van alle niveaus en vaardigheden.

€ 3.195,00 € 2.640,50
Levertijd in overleg

  OPTIMA SERIES SEATED ROW

  De Optima Series Seated Row heeft zelfstellende handgrepen met zowel verticale als horizontale handgrepen om gebruikers met verschillende armlengtes van dienst te zijn. Het slanke ontwerp werkt uitnodigend op sporters van alle niveaus en vaardigheden.

  Frameomschrijving         

  Stalen frame van 3 mm zorgt voor maximale structurele integrity; standaard rubberen vloerbumpers beschermen de basis van het frame en voorkomen dat het toestel verschuift; elk frame is afgewerkt met een elektrostatische poedercoating die voor een maximale hechting en duurzaamheid zorgt.

  Over Life Fitness

  Life Fitness maakt innovatieve cardiotoestellen sinds de uitvinding van de Lifecycle® Exercise Bike in 1968. Een combinatie van deskundige ingenieurs, de nieuwste technologie, oog voor ontwerp en uitstekende duurzaamheid maakt Life Fitness wereldwijd het toonaangevende merk voor commerciële fitnesstoestellen.

  De cardiotoestellen van Life Fitness zijn te vinden in de trainingsruimten van professionele sportclubs, in hotels van wereldklasse en in de beste gezondheidsclubs over de hele wereld.

  Meer informatie
  MerkLife Fitness
  Prijs€ 3.195,00
  Specificaties

  Technische Specificaties

  Afmetingen (L x B x H)        166 x 100 x 145 cm 
  Gewicht   200 kg
  Productcode  OSRW
  Blokgewicht in kg    92
  Blokgewicht in lbs     202

  Handgrepen      

  De handgrepen zijn voorzien van een aluminium afdekkap voor duurzaamheid. De handgrepen zijn vervaardigd van geëxtrudeerd thermorubber dat niet-absorberend en slijtvast is

  Kabels  

  Kabels met 7x19 gevlochten constructie, voorzien van smering en nylon-coating voldoen aan Amerikaanse militaire specificaties

  Instructiekaarten            

  Gemakkelijk te volgen instructieafbeeldingen zonder tekst illustreren het juiste gebruik

  Riemen en poelies         

  De glasvezel-geïmpregneerde nylon pulleys met een diameter van 11 cm en 15 cm zijn voorzien van afgedichte lagers

  Beschermkappen            

  Optioneel beschermkappen aan de voorkant en aan de achterkant

  Gewichten en geleidestangen   

  Massief stalen gewichtsplaten. Het bovenste steekgewicht is voorzien van een zelfsmerende lagerbus. De gewichtskeuzepin met een diameter van 11 mm is voorzien van een magnetische sluiting, klikt daardoor automatisch op zijn plek en is aan het gewichtsblok bevestigd. Verchroomde massief stalen halterstangen voor vloeiende beweging.

  Aanpassingen    

  Eenvoudige, gemakkelijk te gebruiken verchroomde buis-in-buis aanpassingen voor duurzaamheid

  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:Life Fitness Optima Series Row
  Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Life Fitness Optima Series Multi Press224
 • Underwrap1
 • hoofdkussen13
 • Multi Press18