Over ons

Fitwebwinkel by Bodybow is een webshop voor fysiotherapieproducten. Uw fysiotherapieadviseur in producten in een gespecialiseerde webwinkel.

Met de introductie van de BodyBow in 1991 werden de eerste stappen gezet in de fysiotherapie branche. Ruim 25 jaar later is Bodybow Healthcare uitgegroeid tot een totaal-leverancier voor fysiotherapie. Dat kunnen producten zijn die u nodig heeft in uw behandeling bij uw fysiotherapeut of om zelf uw (rug)klachten te verminderen. Het kan ook zo zijn dat u een brace nodig heeft na een operatie of voor bescherming tijdens het sporten. Wij leveren producten die door fysiotherapeuten gebruikt worden in hun behandelingen om u weer fit te krijgen.

Het team in Nederland

Het team in Nederland bestaat uit 5 mensen die fulltime bezig zijn met het bedrijf en daarnaast zijn er altijd wel stageplekken bezet in verschillende secties van ons bedrijf. 

Een ruime showroom in het midden van het land biedt klanten de mogelijkheid om producten uitgebreid te testen en direct mee te nemen.

Een belangrijke waarde voor Bodybow Healthcare is de kwaliteit, veiligheid en functionaliteit van de producten. Door gebruik te maken van een internationaal netwerk zijn wij altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de branche.

U bent van harte welkom in onze showroom op werkdagen tussen 09.00 - 16.30 uur, wel graag een afspraak maken. Als u een product direct mee wilt nemen is het verstandig even te bellen of het op voorraad is. In principe is er altijd voorraad in het naastgelegen magazijn maar heeft een wachttijd voordat het beschikbaar is. Zeker met speciale producten zoals braces met maatvoeringen is even bellen verstandig.

Zeelandhaven 2, 3433 PL Nieuwegein ‎(op het terrein van Active Ants)

030 604 3552 · bodybow.nl
  • Recente zoekopdrachten
  • Fitnessbal22
  • bal145
  • back15
  • royal rest48