Schouderpully

Artikelnummer
2090

De Schouderpully is een ideaal hulpmiddel voor patiënten die herstellen van een schouderblessure. De schouderroller helpt bij oefeningen die de beweeglijkheid in de bovenrug en schouder verbeteren. Bij frozen shoulder, schouder impingement en slijmbeurs ontsteking is het verstandig te oefenen met een schouderpully.

 • Koop er 25 voor € 5,25 € 4,34 per stuk en bespaar 30%
€ 7,50 € 6,20
Vóór 23u besteld, volgende werkdag in huis

  De Schouderpully is een ideaal hulpmiddel voor patiënten die herstellen van een schouderblessure. De schouderroller helpt bij oefeningen die de beweeglijkheid in de bovenrug en schouder verbeteren. Bij frozen shoulder, schouder impingement en slijmbeurs ontsteking is het verstandig te oefenen met een schouderpully. Let op, op dit product zit staffelkorting!
   

  Toepassing Schouderpully

  De schouderpully heeft een nylon touw met 2 handvaten, een katrol en een deurklem. Zorg dat je de klem achter de deur doet en de deur goed dichtzit. Afhankelijk van de blessure en oefening is de manier van staan belangrijk. Denk hierbij aan de rug tegen de deur of met de zij tegen de deur. Zorg ervoor dat de houding van de rug goed is zo dat de oefening goed uitgevoerd wordt.

  De schouderpully is ook zittend goed te gebruiken. Het is hierbij wel belangrijk dat de deurklem goed bevestigd is. Ook als u zittend de schouderpully gebruikt is het belangrijk dat de houding goed is.

  Hoe werkt de Schouderpully?

  De Schouderpully wordt gebruikt om de beweeglijkheid in de schouder en bovenrug te vergroten. Doormiddel van de 2 handvaten kunt u op een actieve manier de schouder en bovenrug trainen. De katrol biedt de mogelijkheid om de training op te bouwen, omdat u zelf kan bepalen hoe ver u gaat in de training. Dit is ook de reden dat de schouderpully vaak wordt gebruikt in het revalidatieproces van patiënten met een schouderblessure. Het is makkelijk te bepalen wat de grens is van de patiënt en dit stapsgewijs te verleggen om ervoor te zorgen dat de patiënt terug komt op het oude niveau.

  Het is met blessureleed verstandig op te blijven bewegen omdat daardoor het herstelproces vaak sneller verloopt. Met de Schouderpully kunt u zonder de geblesseerde schouder of rug te belasten, toch blijven bewegen.

  Specificaties van Schouderpully

  Kleur Groen, zwart
  Gewicht 80 kg
  Materiaal  Nylon touw, kunststof handvaten en kunststof katrol

  Alternatieve benamingen voor de Schouderpully

  Schouderroller, Schouder stretcher, Schouderkoord, oefenkatrol, armtrainer

  Meer informatie
  MerkBodybow
  Prijs€ 7,50
  Schrijf je eigen review
  Je reviewed:Schouderpully
  Jouw rating
 • Recente zoekopdrachten
 • Life Fitness Optima Series Multi Press224
 • Underwrap1
 • hoofdkussen13
 • Multi Press18